By SmartWalk
By SmartWalk

Mijn Smart Reis

Table of contents

Hey daar, welkom bij mijn blog! Ik ben Kim en ik neem je mee in de wirwar van afstuderen, werken bij SmartWalk en het veroveren van de wereld van professionele groei.

πŸ“Έ Passies

Laat me je meenemen naar mijn drie grootste passies: fotografie, paardrijden en reizen. Fotografie vind ik superleuk, omdat ik er lekker creatief mee bezig kan zijn. Zoals een wijze docent van mij ooit zei: “Een mens kijkt en een fotograaf ziet.” Mijn camera is altijd klaar om elk avontuur vast te leggen.

Paardrijden is al 16 jaar mijn wekelijkse moment van ontspanning. Ik geniet enorm van mijn uurtje met het paard en mezelf bezig zijn, zelfs als dat af en toe betekent dat ik de volgende dag met spierpijn rondloop.

En last but certainly not least: reizen! Mijn liefde voor het ontdekken van nieuwe plekken is zo intens dat ik momenteel studeer voor mijn diploma in Tourism Management. Op dit moment heb ik slechts 8% van de wereld gezien. Maar geloof me, dat percentage gaat binnenkort flink omhoog! Op mijn bucketlist staan onder andere de Verenigde Staten, de Seychellen en China.

πŸŽ“ Afstudeeravontuur

Voordat ik mijn koffers pak voor die droombestemmingen, staat er nog een kleine uitdaging op de planning: afstuderen bij SmartWalk. Hier duik ik diep in de wereld van de populairste steden onder toeristen, de talen die we bij SmartWalk moeten aanbieden, en de beste Online Travel Agencies (OTA’s) om te gebruiken. Mijn doel? Splinternieuwe tours ontwikkelen die perfect aansluiten bij de wensen van reizigers.

Tijdens dit avontuur hoop ik niet alleen nieuwe steden te ontdekken, maar ook mijn professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Van communicatie tot netwerken en productontwikkeling, deze maanden beloven een reis vol groei en ontwikkeling te worden. Ik kijk enorm uit naar alle spannende wendingen die zowel de producten als ikzelf gaan doormaken!

✈ Het is tijd om mijn professionele reis voort te zetten bij SmartWalk. Laat de avonturen beginnen! πŸš€